Skolövertagning



Japp. Idag började det. Och om 3 veckor slutar det. Jag vill inte... Sluta alltså! Det är en ynnest att få vara med i detta projekt och jag är redan helt överladdad inför måndag och kommande veckor. Skulle jag inte bli så slut efter en dag och en vecka, skulle jag gärna hoppat över helgerna. SÅ roligt är det. Och ni som inte sökte; Jag är ledsen, men ni missar verkligen något.

Här är vi:

http://www.kalmar.se/sites/skolportal/templates/SkolPortalPage.aspx?id=45168


Nu går jag och lägger mig. Imorgon åker jag & Tess till Växjö och hälsar på VärldensBästaAnna. Och shoppar lite såklart. Kvällen ägnas åt alkoholen, förfest på Linnégatan och därefter dansdags på Harrys. Söndagen blir städdag & ångestfri. Och på måndag kör vi igen. Underbart!


PUSS


Jag vill...



.. verkligen börja skriva här igen, för jag har så jävla mycket att förtälja. MEN; Jag har helt enkelt inte tid. Det är så mycket nu. I posititiv bemärkelse, kan jag tillägga. Är mitt uppe i praktiken, med skolövertagning inom kort. Det är mycket. Det är det. Men jävlar i havet vad roligt vi har därute på Kalmarsundsskolan! Vi borde öppna en privatskola efter examen.


Jag kommer tillbaka så fort tiden finnes. Jag lovar er!

Tills dess sänder jag en extra tanke till Bukis. Och Sandra.



Hej Svejs.


Tillbaka för ett ögonblick




Heej!

Ja, detta innebär tyvärr inte att jag kommer tillbaka forever. Jag tänkte bara skriva en liten rad, eftersom det måste nå ut till flera av er.

Ett stort TACK till alla mina fantastiska vänner, som har stöttat mig och visat omtanke under dessa veckor. Jag trodde inte på allvar att jag kunde ha så många underbara människor omkring (även om vissa bor långt bort) mig, men nu vet jag att det verkligen är så. Jag förstår egentligen inte att jag är värd så jävla mycket.

Jag ÄLSKAR er. Och jag kommer definitivt att stå vid er sida, när ni behöver mig. Glöm aldrig det!

Det var bara det. Nu fortsätter livet på Linnégatan 12 som vanligt. Det känns fantastiskt.

Puss!


RSS 2.0