Veckans Bra & Anus, v. 48



BRA
Helgen. Den har varit full av sprit och glädje. Och sånt gillar vi ju.

ANUS
1. Plattången dog igen. Och gick inte att återuppliva.
2. Kalmar slotts julmarknad - dyrt och trångt.
3. Mitt brutna löfte till mig själv. Celibatlivet är över. Eller nej, det var engångshändelse. Jag ska köra vidare på nunne-liv. Det gynnar mig mest i längden.


Puss & Hej.



Veckans kompis, v. 48




Tyvärr. Ingen har gjort sig förtjänt av att bli veckans kompis denna veckan.


Bättre lycka nästa vecka.



 

Upptagen







Hej mina vänner! Tyvärr är jag lite busy dagen till ära, så jag hinner inte dela med mig av mitt liv idag.

Ska snart iväg på en jävla skiva. Men imorgon ska jag skriva av mig om än det ena och än det andra. Det lovar jag.


Hej så länge.


Tvådagars



Det blir en tvådagars i helgen. Fan vad gött!




SKÅL & välkommen.

Ha en jävla trevlig helg!



Kalmarnyhet, v. 48



6700 biljetter sålda till Svensson Svensson

Nöje & Kultur i går 19:34 | Uppdaterad i dag 08:31

- Det får nog bli en flaska champagne ikväll, säger nöjesproducenten Vicky von der Lancken efter torsdagens biljettrusning till Svensson Svensson på semester.





Allan Svensson och Suzanne Reuter tar sina rollfigurer Gustav och Lena på semester till Kalmar nästa sommar


Det här tycker jag var en mycket rolig nyhet. Hela sommaren kommer "Svensson Svensson på semester" att visas här i Kalmar. Dessutom ska dem inte hålla till i typ Kalmarsalen eller konsertsalen, nej - Teatern ska spelas på Krusenstiernska Gården. Det ligger inte långt ifrån mig minsann. Man kan ju hoppas att man stöter på Allan Svensson här i krokarna. Så kanske vi kan snacka lite Värnamo. Han är ju trots allt ambassadör för min kära hemstad.
 



Tånnö del 2



Nu fortsättar min historia om uppväxten i världens bästa håla: Tånnö!

Jag skulle vilja inrikta mig lite på julen, först och främst. Julen i Tånnö är nog som julen på de flesta ställen skulle jag tro. Men innan julen så nalkas ju alltid Lucia. Och Lucia är något prestigefyllt att få vara både i Tånnö Skola och på Scouterna. Jag fick vara på båda ställena kan jag tillägga.



I Tånnö Skola har man chansen att bli lucia sista året, dvs: 5:an. Jag blev det med dunder och brak kan vi säga. Det gick ca 30 personer på skolan och av dessa hade 27 st röstat på mig. Och nej, det är inte som ni tror, så jävla cool och populär var jag inte. Sanningen är den att jag hade i stort sett tvingat var och varannan liten unge och vissa hotade jag till och med, med stryk. Därmed hade de andra två damerna, Charlotte och Hanna, inte en chans. De fick 2 resp. 1 röst var. Dem hade säkerligen inte väntat sig något annat heller för den delen, dem kände ju mig. Ingen blev förvånad. Huvudsaken var att jag var glad när jag fick bära krona med levande ljus, medan jag svävade fram över golvet i Sveriges minsta gympasal. Vilken feeling!

På scouterna vet jag inte riktigt hur det kommer sig att jag blev lucia. Detta var dessutom året därpå och då var det inte lika intressant längre. Denna framröstning var förmodligen mer befogad, hoppas jag. Möjligtvis satt rädslan för stryk kvar hos många. Vad vet jag?! Men att döma av fotona som finns från denna kväll var det ingen höjdargrej för mig. Stearinet i håret brände och svetten lackade av den enorma värmen från ljusen. Dessutom var det nog ganska "töntigt" att gå lucia när man gick i 6:an. Ja, det måste varit det.

Sedan har vi det här med skolpjäser. I vår skola var det alltid tradition att spela upp en "stor" pjäs på julfesten för alla släkt och vänner (och alla som man känner typ). Denna äran är det endast mellanstadiet som får. Så första pjäsen jag medverkade i var "Mästerdetektiven Blomqvist" (för det mesta var det Astrid Lindgren-grejer). Där spelade jag någon jävla tant om jag inte minns fel. Jag hade ungefär 1-2 repliker att plugga in, så det var ju inget snack om det.




Året därpå däremot, då hände det grejer. När Beirut (läraren) kommer in och berättar att vi ska spela "Pippi Långstrump"-pjäsen. Oj oj oj! Jag knöt nävarna och väntade på vem Beirut hade utsett till den åtråvärda huvudrollen. Skulle det vara någon annan än mig, så skulle hon fått se på fan. Naturligtvis var det jag. Jag är inte förvånad än idag. Inte för att jag är smartare än någon annan, men i den klassen jag gick var det jag som höll låda. Mest och hela tiden. Det passade helt enkelt bara in. Jag var fan som Pippi Långstrump hela jag när jag var barn. Fast en Pippi med glasögon då förstås.

Jo, som vi övade inför denna jävla tillställning. Matte, Svenska och Oä fick lämna plats för repetitioner av denna stora pjäs. Man kunde fan tro att det gällde Dramaten när man tänker tillbaka. Men dagen kom och jag hade till och med flätor som stod rakt ut. Med mitt egna hår och ingen jävla peruk här inte! Det skulle ju vara äkta ;). Varenda jävla ord satt där. Irma (mattanten) hade ju skrutit så förbannat om att hennes dotter, Mabel-Snabel, fortfarande kom ihåg replikerna från denna pjäs (Hon spelade Pippi typ 1985). Coolt, tyckte Irma. Jag också tror jag, så jag övade så in i helvete med hopp om att minnas varje replik vid 30-års ålder. Jag minns inte ett ord idag. Inte ett enda. Men dagen då pjäsen genomfördes kunde varenda unge sina repliker. Vi var ca 15 pers som medverkade. Jag tror att den var runt två timmar lång och det är inte alla barn som kan lära in så mycket text på 3 veckor (typ). Det är Tånnöbarn det, bara Tånnöbarn! Kan tillägga att detta var ibland det roligaste jag gjorde under min tid på Tånnö Skola.

Jag älskade att uppträda inför mina föräldrar och alla andra när jag var mindre. Men den värsta av alla gånger var när Gun Ganekind (Fetto-musik-lärare) hade kommit på att vi skulle ha en musikal som hette John Blund. Hur coolt är det att sjunga barnvisor när man går i 5:an? Förmodligen ganska normalt. Men nej. Jag höll i stort sett käften under alla (12?) låtar under hela konserten. Jag ville demonstrera mot sådana töntigheter. Alla andra klämde i som om det gällde livet och jag tyckte att de var helt knäppa som gick med på en sån här grej. Något vett har dom väl innanför pannbenet? Idag kan jag känna att det var ju för väl att jag inte hade hotat var och varannan med stryk även här, om de skulle sjunga med. Då hade konserten blivit sådär bra.

Oj, vad mycket jag fick ur mig nu. Det var iallafall lite påfyllning om livet som barn i Tånnö. Vi hade trots allt jävligt kul, även om vi var bonna-ungar som knappt visste vad varken McDonalds eller JC var för något. Vi blev som alla andra ändå. Näst intill i allafall.


Fortsättning följer...




Vad är problemet?



Alltså ni är så jävla dåliga på att kommentera, att jag blir mörkrädd..

Nu får ni fan ta och skärpa till er.


BASTA!



Samtal med min mupp




Sofie säger: - Hej! Idag ringde Tina och berättade att jag ska jobba hos dig lite i jul. Kul va?!


Mikael Andersson säger: - OOO ja!!!!!!!!!! :)



Jag visste väl det. Mina muppar överger mig aldrig!




 


Samtal med Linus kompis



Goran säger: - jaha då var det dags för mig att flytta


Goran säger: - haha


Goran säger: - har fått en 1a i hestra


Sofie säger: - Men gud.. vad säger du?? Herre min dag, vad roligt! Hur ska du klara av detta?


Goran säger: - inga problem smulan


Goran säger: - goran fixar allt


Dom är för härliga dom små liven!


Värnamonyhet, v. 48




Jajamensan. Här har vi ju farmor lilla... FinnvedenNu har ju tydligen varit och intervjuat dom små liven på PRO-datagrejen. Min farmor är inringad på bilden - mycket koncentrerad. Farfar är inte med på bild, fråga mig inte varför. Men han har ju tydligen hållt låda ändå. Det understrukna är min farfars röst. Tydligen är jag också inblandad. Jag har påverkat. Ja, det känns ju jävligt bra att man kan påverka någon/några till att göra något vettigt av sin lediga tid.


Bubblare 1:


Nämen titta! Detta är min gamla klassföreståndare, från klass 9B i Nordinskolan - Smålandsstenar. Maggan, den lilla haggan. Nejdå. Hehe. Hon var ganska trevlig om jag inte minns helt fel. Och direkt efter att vi gick ut 9:an blev hon rektor på Nordinskolan. Kan det bero på att hon tröttnat på att jobba med uppkäftiga tonåringar? Möjligen.. Nu är hon tydligen rektor hemma i Värnamo, på den värsta skolan av dem alla. Jaja. Det fixar hon. Eleverna där slipper ju iallafall undan hennes musiklektioner. För hon kan i n t e sjunga, ska jag be att få tala om.


Bubblare 2:




Åh nej! Ännu ett offer som lyckats klämma ut en unge. Vad är grejen med att alla puckon skaffar en massa kids? Har dem inget annat för sig eller? Jag säger som förra veckan: Stackars, stackars lilla barn!




Lösenordsbyte



Hej allihopa!

Nu är det så att under veckan kommer jag att byta lösenord till min blogg. Detta på grund av att jag antar att bloggen läses av människor som egentligen inte borde. Och för deras skull, byter jag lösenord.

Så, i kommentarsfältet nedanför vill jag att ni skriver i ert namn och er mailadress, om ni vill fortsätta att följa min blogg. Så kommer lösenordet att komma som ett brev på posten inom de närmsta dagarna.


That´s the way it is.

Puss & Godnatt kära läsare.



Pluggpaus



Tog precis en paus i mitt pluggande. Håller på att göra ett eget korsord till vår eminenta tidning. Hjärnan har gått på högvarv (för en gångs skull) vill jag lova.

Så jag hittade denna inne hos Tess och roade mig en stund.



REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den första bilden som dyker upp.(Att använda första bilden som kommer upp är liksom poängen och det roliga) Använd den som "svar".



1. Vilket år är du född?



2. Hur definierar du din sexuella läggning?



3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?



4. Och din sämsta?



5. Vad söker du hos en partner?



6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?



7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?



8. Vilken kändis är hetast enligt dig?



9. Vad gör dig avtänd?



10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?



11. Vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?



12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?



Haha. Vilka jävla bilder som kan dyka upp alltså. Ni fattar nog inte hälften. Synd om er.



Muppar



När jag var på Maxi förut, så började det helt plötsligt krylla av sånna hära:



Och det var inte bara sådana, det var även andra muppar med syndrom som heter duga. Jag ska först och främst klargöra en sak för er alla: Jag har absolut ingenting emot muppar! (Jag jobbar ju med dom för fan). Det var bara det att när jag ville gå där och handla i godan ro, så dök det upp mupp efter mupp i varenda jävla hörn. Och dom är inte tysta - nej, här ska man höras över hela butiken. Och dreglas lite också. Och stå still är ju en omöjlighet, det finns liksom inte på kartan.

Jag kände mig inte riktigt hemma på Maxi idag. Men det blir nog bättre tills nästa besök.


Tack för mig.


Rastlös



Avsluta meningen:

1. Jag har insett att min senaste kyss ... var trevlig och välbehövlig.
2. Jag lyssnar på ... tv:n just nu.
3. Jag pratar ... mycket. I vissa sammanhang alldeles för mycket.
4. Jag älskar/tycker om ... många.
5. Mina bästa vänner är ... nära och älskade.
6. Min första riktiga kyss ... var av min granne.
8. Jag avskyr när folk frågar ... saker som är självklara.
9. Kärlek är ... nog det bästa som finns.
11. Någonstans, tänker någon på ... sex, antar jag.
12. Jag kommer alltid ... tycka att det är pinsamt att röka.
13. Jag är hemligt förälskad i ... mig själv.
14. Sist jag grät var ... ganska längsen. Jag minns faktiskt inte.
15. Min mobiltelefon är ... en samsung. Gammal, men fullt duglig.
16. När jag vaknar på morgonen ... önskar jag att jag hade fått sova till 12. Minst.
17. Innan jag går och lägger mig ... gör jag allt mellan himmel och jord.
18. Just nu tänker jag på ... om jag ska gå och handla snart..
19. Bebisar är ... i behov av sina föräldrar 24 timmar/dygn. Det gör mig as-rädd.
20. Idag har jag ... varit på en föreläsning bl.a.
21. I kväll ska jag ... kolla på Håkan i Färjan. Måste få en daglig dos av skratt.
22. I morgon kommer jag ... förhoppningsvis plugga.
23. Jag vill verkligen ... åka utomlands och slippa äckelpäckel-minusgrader.



Vykort



 



Rara skolfröken
Ha det bra. önskar Farmor Farfar
/Farfar


Detta fanns i i min inkorg på hotmail när jag kom hem. Min farfar och farmor går just nu på datakurs och idag hade dem tydligen lärt sig att skicka vykort. Sött.




Plattång




Min plattång fungerar igen. Jag använde lite våld, sen hände det grejer.


Det finns en Gud, det är ju det jag har sagt!



Veckans Bra & Anus, v. 47



BRA

Att jag tackade nej till lammisen igår. Ångesten hade suttit som en keps en dag som denna annars.


ANUS

Att min plattång gav upp igår efter 5 års hårt arbete. Egentligen borde jag väl inte klaga, för det kan man verkligen kalla kvalité på hög nivå!



Veckans kompis, v. 47




Motivering lyder:

"Den här veckan går titeln till en av mina bästa vänner. Hon gör mitt liv mer betydelsefullt och man blir alltid glad i hennes närhet. Arvingarna är vår största gemensamma nämnare, då vi båda har varit stolta medlemmar i deras fanclub. Jag skulle vilja säga att utan den här tjejen hade mitt liv inte sett likadant ut som idag. Jag är skitglad att jag får ha henne som vän. Vi ska ju till och med gifta oss tillsammans, hehe."


Love you, darling!




Matilda "Tilda" Rosenqvist



Samtal på systembolaget



I kassan

50-årig tant: - Kan du ta lite pengar på kortet och resten kontant?

Expedit: - Javisst!

50-årig tant: - Då vill jag att du tar det på 188 :- på kortet.

Expedit: - Okej...Då blir det 72 :- att betala.

50-årig tant: - Okej, här. (Lämnar fram de sista 75 :- ur plånboken)


Hur pinsam får man bli? Kan det bli mer genomskinligt?



Sån ska inte jag bli när jag är 50.





Lasse Kronér



Kronér årets julvärd

Lasse Kronér blir årets julvärd ? ett uppdrag han ser fram e


 

 Det blir Lasse Kronér som ska guida svenska folket på julafton.
- Jag är en riktig julgris, sa han när han blivit presenterad.


 

Hur i helvete tänkte svenska folket här? En avdankad flinskallig tjockis. Jag fattar ingenting. Denna människa är nog den mest patetiska som går i ett par skor i det här landet... Han tror att ALLA tycker om och höra hans ljuva stämma och han kan fanimej aldrig hålla käften, i vilket program man än ser grabben. Hur nice kommer det bli när han inte komma kunna hålla käften under sändningen av Kalle Ankas jul? När han stämmer upp i: "Ser du stjärnan i det blå" tillsammans med Benjamin Syrsa. Ni ska få se, mina vänner. Ni ska få se. Den här julegrisen har i allafall lockat iväg mig från tv:n kl 15. Jag spyr hellre. Ja, det gör jag.


Tack och hej!



Kalmarnyhet, v. 47



Ingen oro för färre lärarstudenter

Kalmar i går 15:21 | Uppdaterad i går 15:26

Antalet nya studenter på lärarutbildningarna minskar. Men på Högskolan i Kalmar tar man minskningen med ro.



Såklart vi tar det med ro, såklart! Vi som redan går där ska ju för fan lyckas få jobb också. Personligen tycker jag dem ska stoppa insökningar till lärarutbildningen hela nästa år. Jag menar; Hur kul är det att som utbildad lärare behöva arbeta som personlig assistent eller i kassan på ICA? Det är ju liksom inte det vi har utbildning för (Iofs behöver man ingen utbildning för att jobba som pers. ass eller i kassan). Nej. Dags att tänka till lite. Det är tillräckligt svårt att få jobb som det är idag. Jag vägrar att springa runt med min muppar efter färdig utbildning. Då vill jag hålla till i skolan. Punkt slut.



Värnamonyhet, v. 47






Vad i helvete är problemet, undrar jag? För två år sedan körde dem 23, förra året 24 och i år 25. Dem höjer i samma takt med att jag blir ett år äldre. Har dom någonting emot mig eller? Jag vill inte hänga med alla småglin inne på harrys, känna mig som 48 bast och ragga lammisar. Folk över 30 går ju ändå inte ut på juldagen i den här stan, så då kan väl åtminstone årgång 84 bjudas i till hotellet. Men icke. Jag blir så trött!





Haha. Fetto-Fina har blvit morsa. Stackars unge alltså. Denna kvinnan har inte alla pommes på tallriken kan jag tillägga. Stackars, stackars Anton.



Nostalgi



Kollade på lite gamla kort, såhär en regnig tisdagskväll. Ni kan ju få se några om ni är snälla :)




Haha. Såhär full och glad var jag på Mejeriet i Värnamo, för ungefär 4 år sedan.




Malin och Sandra. På den tiden var det noll ovänskap där. Idag ser det nog inte likadant ut, hehe.
 (2003)




Här är jag och min Västerås-Martin. Så gulliga så! Idag är han tyvärr inte lika snygg kan jag meddela. (2003)




Stefan ser ungefär lika cp ut idag som han gör på detta kortet. (2003)




Här har vi ju Anna, Toffen och Micke. Anna ser väldigt oskyldig och söt ut. Det var tider det ;) (2002)




Såhär kunde det se ut på en typisk efterfest hemma i Värnamo. Närmare bestämt hemma hos Lundin. (2002-2003 nångång)




Jag och min gamla kärlek Fidde Larsson. Hur fan kan man blir kär i någon som springer och smäller en i röven och knäpper upp alla knappar i ens adidasbyxor? (hade ni också sådana?). (2002)




Detta är jag och min brandman (Gustav). Vi ska gifta oss nästa år om båda är singlar. (2004)




Oj, vad full. Och vilka snygga slingor. Eller inte. I bakgrunden i beige tröja ser ni min ex-man Robban. Han är norrman och vi höll ihop ett kort tag. Tack gode gud för det (att vi inte höll ihop länge alltså...) (2004)




Här är jag, julen-03. Notera gärna de nedstoppade byxorna. Mycket modernt!




Detta är min 20-årsfest. Alla brudar sitter uppradade i soffan; fr. vänster Anna(?), Frida, Sandra, Challan, Johanna, Hanna, Becca, Frida (Tuppen). Notera även att Tuppen har min morgonrock på sig.. för att sätta sig in i min sits och känna hur det känns, haha. Det är helt sant, inte ens på min 20-årsfest hade jag klätt på mig när gästerna anlände. 




Student 2003. Jag och Linus. Och en utav mina väluppfostrade kusiner i bakgrunden, fast hon är typ 10 år idag. Nåt sånt. En utav de lyckligaste dagarna i mitt liv antar jag.




Ha ha ha. Såhär söta var tjejerna på min studentskiva. Inte världens bästa bild kanske, men ändå..




Wilma. Bilden talar för sig själv. (2004)




Fanny. Det räcker inte med ord liksom.. (2005)


Varsågoda för titten. Vi ses imorgon!  



Mormor 80 och barnuppfostran






Detta är min mormor, hon heter Rut och fyllde 80 bast i lördags. Hon är en pigg dam som älskar att gå ut och dansa med sin gubbe Gunnar. Hon tycker att kläder som  "normala" 80-åringar klär sig i, är tantiga. Själv handlar hon på B-young. Hon är min absoluta förebild, om jag måste välja. 

Det var alltså i lördags jag var på det omtalade släktpartyt. Vi var väl ca 40 pers, vad vet jag. Jag och släktkalas har ju aldrig riktigt gått hand i hand. Men det var helt okej faktiskt. Kul att se sina kusiner för första gången på typ fem år. Kusinbarnen är nästan ännu roligare att se, för dem förökar sig som jag vet inte vad, i min släkt. Jag har ungefär fått 8 kusinbarn på ett år. Okej, jag överdrev. Men 4 kanske.

Iallafall. Kalaset innebar mat och dricka + massa prat om "vad-gör-du-nuförtiden" osv. Kul. Kanske. Det som däremot var roligt var att se hur jävla uppfostrade mina småkusiner och kusinbarn är. Jag menar, jag gnäller ju alltid på ouppfostrade barn och tycker att föräldrarna är alldeles för slappa i dagens samhälle. Och tydligen gör jag det med all rätt. För i min släkt finns fanimej inte en enda ouppfostrad unge. Jag blir lycklig alltså. Här tackar man för maten, gnäller inte om glass eller andra fettbomber, sitter vid bordet och äter med kniv och gaffel och börjar inte lipa så fort det inte blir som dom själva vill. Jag säger bara en sak: Skulle alla uppfostra sina barn som mina släktingar gör. Då skulle dagens skola (och samhälle) inte se ut som den/det gör!

Förlåt mitt skrytsamma inlägg, mina vänner. Jag kan glädja er med att det finns många andra saker min släkt behöver jobba med - Jag lovar!


Tack för mig.

Veckans kompis, v. 46



Motivering lyder:
 
"Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft en händelselös kväll/dag med denna brud. Alltid är det någonting, bra eller dåligt, som händer. Det vi har upplevt tillsammans är faktiskt inte av denna värld kan man tycka. Hon bryr sig inte för fem öre vad folk tycker, hon kör verkligen sitt race. Det är kul, för det mesta. Just nu står hon i valet och kvalet och det verkar kännas bra så för hennes del, och det är ju det viktigaste. Att hon sedan satt sig i skolbänken efter 10 år är bara det värt en eloge, mycket imponerande!"
 



Sandra "Snoret" Nordlander



Veckans Bra & Anus, v. 46



BRA:
Att jag hälsade på min farmor och farfar idag. Man lättar ju lite på det dåliga samvetet då och det känns alltid gött.


ANUS:
Att halva min släkt (typ så) hade sett mig på tv. Icke bra, med tanke på hur jag såg ut. Vilken bild får dem liksom?


Veckans citat:

Citat 1, av Hanna 6 år (kusinbarn):
 
Jag: - Vilken klass går du i nu då?
Hanna: - Jag går på lekis.
Jag: - Jaha, vad kul! Då börjar du skolan nästa år då..
Hanna: - Ja! Eller nej, jag går ju redan i skolan. Men man kan säga att jag börjar i första klass.

Citat 2, av farmor:
Farmor: - Alltså, han ser ju så bra ut den där Peter i Bonde söker fru. Och han har ju en sån fin gård. Det är synd att han inte vill ha en fru istället.


HAHA.

 

Deal med Tess



Hon lovade att göra min porriga lista och jag lovade att göra hennes. Så, here we go:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min pappa. Han bara ger. Och jag känner mig som en bortskämd snorunge.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Eh. Eftersom jag för ovanlighetens skull var ledig, så sov jag ju såklart.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Svarade på föregående lista.
Det sista du sa högt: "Heeeej" - till Linnsan i telefonen.
Det senaste någon sa till dig: Hon sa nog också något i den stilen.
Vad har du druckit idag: Thé.
Vad var det senaste du åt: En godisbit.
Vad var det senaste du köpte: Ägg, bregott, ramlösa, godis och cig.
Vad är det för färg på din ytterdörr: White.
Vad är det för väder hos dig nu: Pissväder.
Godaste glassmaken: Nej tack.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, jag inbillade mig att jag blev kär vid första ögonkastet i en viss Lago, men nej.. idag vettifan.
Sover du tungt: Kan man lugnt säga. Det skulle kunna stå 15 byggarbetare här inne och jobba för fullt. Men jag skulle sova. 
Drömmer du mardrömmar: Oerhört sällan. Kanske har drömt 5 st i hela mitt liv.
Trivs du med ditt jobb: Som student trivs jag som firren i vattnet. Som personlig assistent tycker jag nog att jag slösar bort min hjärnkapacitet. Men huvudsaken är att mina muppar är nöjda och det kan jag lova att dom är!
Favoritklädsel: Klänningar.
Favoritlåt just nu: "En del av mig" - Uno och Sonja.
Vad ser du om du tittar till höger: Min tv, med Harald Treutiger i rutan. Ful som han är.
Vad gör dig glad just nu: Att jag faktiskt kan sitta och slösurfa här, utan att få dåligt samvete för skolan. Vi har inget att göra där helt enkelt. Dessutom att jag bjöd in mig själv till Tess ikväll och det ska bli mycket trevligt! Dessutom att jag ska hem imorgon, för första gången på 3 månader. Jag tycker faktiskt att det ska bli lite härligt, trots allt (Inte släktkalaset!).
Vad ska du göra härnäst: Röka lite, laga lite mat, ta det lilla lugna. Typ.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Lugn och glad.
Favoritgodis: Choklad är grejer! 
Kläder just nu: T-shirt och mysbrallisar.
Sommarplaner: Jobba och slita. Hänga på Lundells hotell ex antal helger och INTE gå på Strand hotell.
Hur många kuddar sover du med: Två st.
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska till 110 %.
Vad är viktigast för dig: Skolan ligger högt, men även min familj och vänner såklart.
Är du kittlig: Nänänä!
Snarkar du: Lätt! Fråga Linn.
Stjärntecken: Fisk.
Äckligaste insekten: Spindeljävlar.
Stökigt eller välstädat: Välstädat. Man är ju inte dotter till Mange för inte!
Längtar du mest efter just nu: Anna och Johanna faktiskt. Jag skulle behöva en dos av dem nu känner jag.


Sådärja. Kanske ska ta tag i livet nu. Eller inte.


Kalmarnyhet, v. 46



Köp James Bonds bil

TT nöje i dag 10:28 | Uppdaterad i dag 11:24

James Bonds Lotus från "Älskade spion" ropas ut nästa månad. Auktionsfirman hoppas få upp till 1,4 miljoner kronor för bilen. I filmen förvandlas den till en ubåt. Det är dock tveksamt om köparen får med Q:s specialutrustning. (TT Spektra)



Eh. Okej. Gunnar Schäfer (Sveriges 007) lär ju buda så det heter duga i den här auktionen. Jag skulle tippa att den bilen står ungefär 200 m från mig inom 1 månad. Coolt!


Aftonbladet idag



Pojke fick tinnitus av klasskamrater

Skolkamraterna band fast tioåringens händer. Sedan skrek de för full hals i hans öron.

Nu har pojken fått nedsatt hörsel.

Händelsen som inträffade i Östersund är både anmäld till polisen och Skolverket.


Ursäkta, men vart fan är världen påväg? Vad är det för fel på vissa ungar idag? Jag blir så jävla förbannad så det kokar i mig! Och vart fanns lärarna denna rast? HELT SJUKT, är vad det är!



Nu ska jag ut och promenixa och kanske att jag slår ner nån jävla unge på skolgården om han/hon inte sköter sig.


Värnamonyhet, v. 46






Japp. Som ni nu ser så kommer det inte att bli ett internetcafé i käcka Rydaholm. Gud vad tråkigt! Jag skulle vilja säga såhär: Det är fan inte så konstigt att det sker skadegörelse hit och dit, när det inte finns föräldrar som kan uppfostra sina barn där. Till Rydaholm åkte man när man ville hänga med dom coola människorna. Och i 14-årsåldern är det coolt att pajja saker. Jag är inte ett dugg förvånad. Men frågan jag ställer mig är; Hur fan ska man kunna ha åldersgräns på ett kafe? Ska dom anställa vakter där ute i bushen då? Vilka vill jobba där då? Släpp in alla ungjävlar istället, så att dem slipper slå sönder halva byn. Eller skjuta någon rentav. För det händer där. I Rydaholm händer det mesta. Tack gode gud att jag var Tånnö-bo. OBS! Det finns även trevliga och goa Rydaholmare, även att dem inte är så många.




Ja. Äntligen! Vilken jävla insats dom gör nu. Jag förstår inte varför ungar ska kunna proppa i sig massa godis och cocacola i skolan? Jag har liksom aldrig förstått det. Och tårta på dagis, en gång i månaden?!?!. Herremindag, när jag gick på dagis fick vi tårta högst en gång i halvåret och det var ingen som lipade för det. Jag blir så glad när jag läser det här, för jag vet att det kan gynna så många barn. Tänk att slippa rulla hem från skolan utan att faktiskt orka cykla. Haha. Det kommer ju bli en chock för många barn i dagens samhälle. Iallafall. Detta var helt rätt! I skolan pluggar man, lär sig saker och umgås med vänner. Inte äter 5 negerbollar och dricker 2 burkar läsk. Nänänä! Vänta bara tills jag kommer ut på fältet, då kan dem även glömma tårtan.



Redovisning & tårar






Vilken dag!

Idag började dagen med redovisningar inför klassen. Jag kan ärligt erkänna att det aldrig någonsin har varit min grej, trots att jag vill arbeta som lärare. Och som lärare vet vi ju alla att där är man talare inför klassen ständigt. I allafall. Vår grupp redovisade om NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar), exempelvis autism, asperger och tourette. Mycket intressant! Min redovisning gick strålande skulle jag vilja påstå. Jag känner mig trygg framför folk idag och blir inte nervös kvällen innan för att man ska upp och prata inför klassen dagen därpå. Och det är en fantastisk känsla. Att kunna stå där och snacka och faktiskt tycka att det är roligt! (Det har jag alltid tyckt när jag står framför små elever iofs). Eftersom jag klagar en hel del på kursen jag läser nu, så vill jag också framhäva någonting postivt; Jag har lärt mig att du dör inte av en redovisning, det är faktiskt roligt och framförallt givande. Folk lyssnar på det jag har att berätta och det är fanimej ganska mycket ska ni veta ;). Nämen allvarligt, credit till den specialpedagogiska kursens upplägg med allt muntligt som finns ideligen. Idag är jag inte ett dugg nervös inför redovisningar och kan glatt ställa mig inför massa människor och babbla. Det är en skön känsla, mina vänner!


Andra lektionspasset idag (Ja, idag hade vi heldag. Yes!) var det en kvinna vid namn Linda som föreläste. Hon har en son, Liam, som har diagnosen Cornelia..blablabla. Denna tjej var 19 år, när hon födde honom. Det var hennes första och fortfarande hennes enda. Han föddes med grav utvecklingsstörning, 1 ofungerande arm med mera, med mera. Idag är killen 12 år. Han har vuxit upp med endast Linda, pappan har aldrig funnits med i bilden. Hon berättade om sjukhusbesök, bråk med kommuner och livet med Liam i allmänhet. Jag grät. Detta var den klockrenaste föreläsning under hela denna terminen. Fan vet om det inte var den bästa någonsin. Vilken tjej! Hon berörde hela vår klass. När hon till och med själv började gråta under tiden hon berättade om Liams första dagar, då var det kört. Det gick rakt in i hela jävla hjärtat. Jag hade unnat varenda jävel högskolan, denna föreläsning. För det är många som hade behövt den, det är jag helt övertygad om.


Det var min dag hittills. Nu ska jag laga mat, sedan ska jag berätta om veckans nyhet i Värnamo.

Puss sålänge.




Sommaren-98



Idag skriver jag visst om allt som ni begär så: Okej Tess - here we go!

Sommaren 1998



Eller.. eh.. jag minns tyvärr inte så mycket. Typ ingenting faktiskt. Hade du bett om sommaren 1999 hade du fått en uppsats kan jag lova dig!


Så kul var det. Hehe.



Tånnö






På begäran är det tänkt att jag ska berätta lite om min, och många andras, barndomsby. Den heter Tånnö, som ni ser. Där bor ca 300 personer (80% är religösa).. eller något i den stilen. Det finns utöver invånarna, 3 kyrkor, 1 församlingshem, 1 industri och 1 museum. Så, vad fan är det och vänta på? Flytta dit!

Nej, det kanske inte låter så lockande. Kan jag förstå. Men jag kan berätta att Tånnö även har en skola, fritids och ett dagis. Denna skola innehåller ungefär 30 st elever (Rövhål att jag inte kunde hitta någon bild på den vackra byggnaden. Den är i allafall röd - med svarta knutar!). När jag gick i den skolan som barn, fanns det två klassrum på hela skolan. Antar att det är så även idag. I det ena gick 1-3 och det andra 4-6. Vad jag idag tycker om att smälla ihop klasser på det där viset ska vi inte gå in på, men då var jag supernöjd!



Tånnö Kyrka

När man inte gick i skolan på veckorna, så deltog man i olika aktiviteter. Detta utbud fanns i Tånnö:
- Söndagsskola: Sång, Jesus-prat och pyssel. Söndagar kl 10:00.
- Scouterna: Alltid redo, skogsvandringar, läger, spökrundor och lite halleluja på det. Måndagar kl 18:00.
- Vipsklubben: Sång, Predikan och pyssel och knåp. Tisdagar kl 17:00.
- TUIF: (Tånnö ungdomars idrottsförening): All sport mellan himmel och jord i en gympasal på 30 kvadrat. Typ. Onsdagar (tror jag), hela kvällen.
- Buggkurs: Lära sig att bugga tillsammans med 100 andra entusiastiska Tånnö-bor. Bosse Krantz var den eminente ledaren. (Övrigt: Idag är han närmare 60 bast och raggar lammkött på Harrys). Lördagar kl 14-15 sådär.

Japp, så detta hade vi alltså att välja på. Förstår ni att jag blev en lärjunge eller? Kan ju säga att jag var med på allt - utom TUIF. Där gick liksom gränsen redan på den tiden.

Iallafall. När man då hade så här fullt upp på veckorna, som ni ser. Så finns det ju inte mycket tid över. Men när det väl är tid över, jo, då ordnade jag och min följeslagare; Charlotte, en egen liten skola. Den startade i källaren på Trastvägen 10 (mitt hem) och alla åldrar bjöds in för att delta. Sedan tog vi oss friheten att styra och ställa över varenda unge som vågade sig dit (Jag var värst - jag erkänner. Det är ju därför jag gör det jag gör idag). Men för allt det besvär dom tog sig an, så anordnade vi sedan en liten julfest, då vi bjöd på julmust och chokladpudding. Jeeeehaaa, vilken kombination! Ungarna blev glada i allafall och vi välkomnade dem tillbaka till nästa termin.. som blev nästa och nästa.. vi höll på med det där i ett par år tror jag.

När vi tröttnat på skola (Läs: Mina föräldrar hade kastat ut oss), så var det dags att öppna Tånnös första affär! Den fixade jag och Challe ihop på några timmar, sen reggade vi upp bord vid "stora vägen" och slängde upp lite smått och gått. Hanna (en annan fd. vän) fick tyvärr inte medverka på affären, eftersom vi tyckte det blev för trångt att stå tre stycken bakom bordet. Så hennes mormor skällde ut mig och Charlotte för glatta livet. Hon tyckte det var sinnesjukt att inte hennes tjocka barnbarn fick vara med dom coola tjejerna. Än idag skulle den mormorn kunna komma fram och skälla på oss (för både en och annan anledning), det svär jag på. Affärerna gick lysande, det blev liksom "nya centrum" och alla hängde där. Fatta att vi kände oss poppis eller! Grejen är bara den att grabbarna och tjejerna stod ju inte där för att det var det coolaste stället, utan dem stod där för att vi lät allt och alla handla på krita. Såklart. Vem fan tror ni betalade sen liksom?

Nej, nu blev det här skitlångt. Jag tror inte ni orkar läsa mer. Men jag skulle kunna göra delar av Tånnö-livet. Ja, det ska jag göra. För det finns så jävla mycket att berätta, mer än ni kan ana. Jag lovar. Så detta är alltså Tånnö - del 1.

Och tro nu inte att jag är missnöjd med min barndom och vart jag har växt upp. Nej nej. Jag har haft den bästa barndomen ever. Det hade fanimej inte kunnat bli bättre!


Tack för nu. 



No fantasy




Okej. Vad vill ni att jag ska skriva om idag då? Själv har jag liksom no idea..



Veckans kompis, v. 45



Motivering lyder:
" Den här veckan går segern till en brud jag uppskattar väldigt mycket. Det är henne man går till om man vill äta god mat eller gott fika, för hon är en kock/bagare utan dess like. På fest händer det alltid någonting när vi två är inblandade (senast i lördags.. haha). Men kul har vi iallafall alltid tillsammans, det är en sak som är säker."


Kärlek!


Terése "Tess" Fridman



Veckans Bra och Anus, v. 45




BRA:
- Att Kalmar FF tog Sm-guld såklart. Nu jävlar sätts Kalmar på kartan igen och det är fan på tiden! :)
- Att mina ögon var helt normala och att optikern nu änligen beställt hem nya linser. Gött!
- Att konserten med kören gick strålande. Och kul var det också.


ANUS:
- Att vi har så få föreläsningar. Det stör mig jämt och ständigt. Man känner sig som en jävla eremitkräfta, med tanke på att man ungefär har en föreläsning i veckan. Hit med mer, tack! (Man blir ju iallafall rejält haj på självständigt arbete.. om man tänker positivt alltså).


Jajamensan. Veckan som gått var alltså väldigt positiv och det känns skönt i hjärtat. Undra om det då betyder att denna vecka kommer bli neggo? Hope not.


Sorry




... men jag har faktiskt inte haft tid idag. Jag är ledsen alltså. Men imorgon lovar jag att utse "Veckans kompis" och "Veckans Bra och Anus". Hoppas ni tittar in då!

För övrigt skulle jag vilja utbringa en skål för en historisk händelse: Kalmars Sm-guld. Grattis som fan!



Linda Rosing







Gjorde ett test om Linda Rosing på Expressen.se, och såhär gick det:

Du fick 23 rätt av 25 möjliga

Gör du inget annat än att hålla koll på Linda? Hallå, skaffa dig ett eget liv!




Nu går jag och lägger mig. Detta var fan det mest pinsamma jag varit med om.




Byttan




logotyp


Idag började jag dagen med en powerwalk (Ja, tro det eller ej), och hade radio på högsta volym i öronen. Stör mig något så förbannat på trafiken annars. Typ den enda gången jag längtar tillbaka till Tånnö och landet - när man är ute och går.
Iallafall, vad jag nu skulle komma till är Byttans radioreklam som går på Rix Fm. Såhär låter den ungefär:

" Gött, Guuuuuuutt, öhh faaan. Skiiiiitbra, så jäkla guuuuutt!" (Typ lite halvbonnigt sådär)
"Vill du slippa det där? - Kom till Byttan, lite finare, lite bättre. Här finns stans bästa drinkar och vi bjuder alltid på nattamat. Öppet fredag-lördag hela hösten."


Ursäkta. Men, det där var fan droppen.




Utmanad



Jag har blivit utmanad av Evelina

De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


  • Jag har velat bli lärare sedan jag började skolan. För mig finns ingenting annat och jag kan (tyvärr) knappt förstå människor som vill jobba med något annat. Särskilt människor som arbetar med någonting som inte gör något för samhället. Det går inte in i min hjärna!
  • Jag är känner en otrolig tacksamhet över att ha skilda föräldrar. Japp, det är sant. För mig handlar det om att man har blivit en stark människa, som kan tackla svåra saker på rätt sätt. Dessutom är det sorgligt med föräldrar som håller ihop bara för barnens skull. Det är enbart egoistiskt. 
  • Jag älskar att gå omkring i morgonrock hela förfesterna (hemma hos mig). Att kunna ta den tid man behöver för att komma i ordning. Antar att de flesta känner till detta iofs, hehe.
  • Som yngre var jag övertygad om att jag ville byta mitt efternamn till Magnusdotter, så fort jag fyllt 18. Jag har fortfarande funderingar, men samtidigt vill jag behålla Grönlund (Rövlund). Och det kan ju bli lite jobbigt om man en gång gifter sig och slänga till med ännu ett efternamn.
  • Jag har aldrig köpt kondomer och skulle heller aldrig göra det. För att jag rentav tycker det är pinsamt.
  • Jag har en förkärlek till Storebröder ;)
  • Jag har skrivit ett prov i naturkunskap på skoltoaletten en gång.

Jag utmanar nu: Tilda, Linn, Tess, Mats, Jollan och Anna.




Du är vad du äter





Detta är ett av mina favoritprogram. Inte för att jag är nyttomanen själv när det gäller mat, men det är intressant att se hur jävla fel människor kan äta - och samtidigt undra vad som är felet?!

Ikväll handlade det om en familj, vars barn var otroligt överviktiga. Skipper skällde rejält på far och mor och menade på att detta är deras fel. Jag håller fullständigt med. Här står två barn i 14 och 16-års ålder och väger över 80 kg vardera. Jag undrar vad felet är hos föräldrarna? Är dem lite halvblinda eller tror dom att det är nyttigt att dricka cocacola dagligen? Jag fattar nada. Stackars jävla ungar alltså. Barn ska väl fan inte få lida för att deras föräldrar har noll koll i köket. Jag kan säga att detta var nog fanimej enda gången som jag har lipat till "Du är vad du äter", annars brukar man ju alltid skratta åt Skippers sköna inlägg. Men idag gjorde det ont i hjärtat. Bojkotta McDonalds, färdigrätter och ikeakorv, för annars lär det sluta i graven för många unga människor framöver.


Oansvariga föräldrar är tamejfan det värsta jag vet, jag mår illa!


Kalmarnyhet, v. 45



Kvinna ihjälkörd - föraren nekar

Nybro [Uppdaterad i dag 17:34]


Mannen medger att han körde på en 85-årig kvinna på ett övergångsställe i centrala Nybro - en händelse som ledde till att kvinnan omedelbart avled.
När målet togs upp tingsrätten nekade han till brott.




Typiskt Nybro-bor. Jag säger då det.



Kommentarer




Och vart i helvete har kommentarerna försvunnit då?

Kamma till er nu, mina vänner!


Värnamonyhet, v. 45








Nu får det fan vara nog på staden Värnamos jävla divalater. Herregud! Vad tror dem egentligen? Att folk skulle betala 6000 kr/månad i hyra även om dem har råd?! Nej, nu har det gått för långt. På min tid, när jag bodde på Vikingagatan i min lilla skokartong (2004), då betalade jag 2300 kr/månad. Det är normalt. Inte 6000. Vill dem ha bort folk från Värnamo eller? Det är ju inte så att det lockar människor att flytta dit, med dessa jävla skyhöga hyror. Det är fan samma pris som man betalar för en lägenhet på Varvsholmen här i stan. Skillnaden är bara den att då bor man 200m från stan, har utsikt över havet och har en lägenhetsstandard som är tiptop. Värnamo erbjuder dessa lägenheter på Vråen, HAHAHA. Jag skulle inte ens vilja bo där gratis, bland blattar och tattare, typ 3 km från stan. Jag blir så trött. Tagga ner för helvete. Detta tog fan priset.



Bubblare:


Kan tillägga att detta gäller Apoteket Kronan i Värnamo och inget annat. Jag kan också förklara varför; Jo, folk vågar fan inte gå in till Apoteket mitt i centrum och köpa dildosar. Halleluja. Tänk om prästen skulle stå bakom i kön? Nej gud så pinsamt, eller barnens lärare? Nej nej.. det kommer aldrig på fråga. Fick ni svar eller?



Sorry min skeptism mot min egen hemstad idag, men den övre artikeln fick mig att gå i taket. Ungefär så. Det blir nog bättre till nästa vecka.  



IKEA



Ingenting är omöjligt!


Här har jag och Tess tillbringat halva eftermiddagen idag. Herremindag vilka människor det finns alltså.
Idag hade PRO åkt på bussresa hit och det märktes vill jag lova. Även syskonen Johansson från typ Vissefjärda tog vägarna förbi varuhuset. Mycket trevligt.

3 st citat från dagen:

"- En sån här vagn skulle du ha, hör du! Dem är jättebra, slippa bära armarna av sig med vanliga kassar." - Tant, 75 till Tant, 80.

" - Ooooh vad du har handlat!
- Jaaa, jag vet!"
- Dam, 64 till Dam, 65.
(Hon hade 3 paket servetter i vagnen)

- "Då hade jag redan slängt dom för jag brukar slänga gamla kvitton." - Dam, 62 till Tant, 70.

Vad säger man? Stora problem i en liten värld kanske.

Dessutom hände veckans grej idag, just på IKEA. Dem har skaffat självscanning. Jävlar i havet vad roligt det var. Ikea-tjejen såg direkt "att detta har du ju gjort förr". Men nixpix, first time. Men hur svårt kan det vara när det står exakt; punkt för punkt, hur du ska göra?! Inte så. Min fråga är bara hur IKEA ska kunna se folk som stoppar ner en massa och inte betalar för sina varor. Det är min fråga. Skulle någon veta svaret, så ring mig.

Det var dagens.

Ikväll är det dags att sjunga lite. Imorgon är det konsert ju. Västerport kyrka kl 19:00. Välkomna dit för lite skönsång!




Berit Willén Lundgren



Japp, det är min lärare det. Igår skickade jag in min tredje restuppgift den här terminenen (det kostar på att vara bakis), och idag fick jag en kommentar på det;
 
"En bra restuppgift där du visar att Du fångat det mest centrala aspekterna gällande uppgiftens problematik :-) och härmed kan du lägga denna uppgift åt sidan... Mvh// Berit."

Man skulle kunna säga såhär. Detta svaret ger hon varje gång på mina resuppgifter - varje gång. Denna resutuppgift var ibland det sämsta jag någonsin slängt ihop. Det tog mig 20 minuter att få ihop 1,5 sida. Vad är grejen? Antingen är jag så förbannat smart att jag verkligen är värd ros på ros, eller lägger jag in härliga kommentarer som jag vet att hon älskar (Typ; "Hur ska man kunna bli lärare om man inte har läst specialpedagogik?), eller skulle det kunna vara så att hon är Sveriges sämsta lärare. Jag tror på en blandning av nr 2 och nr 3.

Berits favoritord är: Asså och Liksom. Dessa ord nämns ungefär 50 ggr på 10 minuter. Alltså 25 ggr/ord. Det är något irriterande, när en lärare på högskolan inte har ett vettigt språk, måste jag erkänna. Man sitter hellre och räknar ord än att koncentrera sig på själva undervisningen.

Men men. Jag ska egentligen inte klaga så mycket mer. Det finns ju dem som har det värre... hehe.


Grattis



Älskade Lillebror Linus, som fyller hela 21 år idag!

Han berättade glatt att han nu har fyllt någon sorts Las Vegas-ålder. Jag fattade ingenting. Kan någon förklara? Antar att det har med spel att göra?

Förresten diskuterade jag och Tilda detta med årgång 1987. Dem är märkliga dom små liven alltså. Hennes syrra är av samma årgång som min kära bror. Anledningen till samtalet, var att detta årets generation är så jävla svåra på party. De sitter hellre hemma med mamma och pappa eller föredrar hellre att ta det lugnt en hel helg. Aja. Alla kan inte vara som vi kom vi fram till. Men vad hände detta år egentligen? Var det något i luften? Tell me - ni som vet.. 



IQ



Sofie du har

116 i IQ

Ditt resultat är bättre än 78% av befolkningen.

 
                                                                          


Sådärja. Denna gången blev det rätt.

Testa hur smarta ni är: www.iqtestet.se



Puss & Hej.

 

Veckans Bra och Anus, v. 44



Bra:
Att Rita äntligen fick tummen ur och kom ner och hälsade på oss, i sin gamla hemstad. Mycket trevligt, trots en liten miss på onsdagkvällen. Kom snart igen!

Anus:
Att det har blivit så helvetes kallt ute. Det räcker ju knappt med vinterjacka. Hur fan ska det bli när minusgraderna kommer smygande?



Jävligt givande, ellerhur?!




Dansbandskampen




 

Se Dansbandskampen igen och igen



 

Alltså det här med dansband är fan inte alls illa. Herremindag. Dansbandskampen på svt 1 är ju klockrent ju. Nu ska jag följa det vecka efter vecka. Mitt nya favvisprogram, helt klart. Stjärnor på is - släng er i nån jävla vägg. Sen att Mange, min älskling, sitter i juryn gör ju inte saken sämre. Han har fått lite hull och där, det måste bort. Han måste ju fan ta sin roll som Sveriges snyggaste man, på allvar!


Det var bara det just nu.


Veckans kompis, v. 44



Motivering lyder:
  "Denna veckans utmärkelse går till en vän som ligger varmt om mitt hjärta. Denna person finns alltid där när man behöver honom. Han uppskattar party i samma mängd som jag. Vi har alltid jävligt kul tillsammans! Han är min "make" sedan sju år tillbaka och det är inte illa pinkat. Den som en dag får bli hans flickvän kan skatta sig överlycklig!" 


Love you, darling!



Mats "Masse" Edenwall



Birthday



Hehe. Här kan man helt enkelt finna sanningen: www.birthday.se

Japp. Då har man koll nu. På både den ena och den andra ;)

RSS 2.0