Veckans kompis, v. 22


Motivering lyder:

Denna veckan går priset till en person, Soffan gillar starkt. Utan honom på festen, blir ingenting sig likt. Att han dessutom ställde upp som "pojkvän" igår, när en alkis var sugen på mig, är jag evigt tacksam för. Även att han var beredd att "ge bort" mig, för 2000 spänn. Och trots att han kan bli jättejättearg ibland. För det mesta är han gullig & snäll. Faktiskt.




Stefan "Steffen" Ingesson




Läget är mycket bra


Tjenixen!

Annars? Med mig är allt bara fint. Idag har jag sovit till klockan elva. Det gjorde att jag fick lite ångest, har liksom kommit in i den åldern då jag känner att "jag sover bort dagen", om jag sover längre än till klockan nio. Moget va? Sedan rullade dagen på rättså bra. Vi var på staden, jag & grabbarna och letade födelsedagspresent till Rickard (som fyller 25 år idag). Först hade vi tänkt inhandla en firre i en skål, men tyvärr var de normalstora skålarna slut, så det fick bli ett X-box-spel. Mycket uppskattat verkade det som. Och på tal om att handla presenter med män - det är INGENTING jag rekommenderar. De har nämligen ganska så mycket noll koll där. Kvällen tillbringades sedan hos Rickard & Therese med tårta & saft. Alkohol är överskattat. Sedan blev det även lite lirande på Guitar Hero med trummor. Man har ju taktkänsla - not. Kvällen avslutades med en promenix ute vid Stensö och därefter fixade man Lollos sängkamrat till helgen. Man fixade biffen, så att säga.

Helgen kommer vi nog mestadels tillbringa borta på Skräddaretorpsvägen. Imorgon ska vi först rigga upp vår teater i skolan (ska spela på måndag) och redan då lär det bli en cider eller två. Sedan ska vi grilla och spela kubb hos Josse & Per. Och så kommer ju även Josses man ner, Tess bästis. Det blir trevligt.
Lördagen ska även den tillbringas därborta, med grillning, kubb, alkohol & massa folk. Kvällen blir nog till att ta en sväng bort till Springbreak. Det är inga artister att hänga i julgranen, så vi lär ju inte gå in. Men utanför kan man ju alltid hänga tillsammans med alla andra snyltisar. Det blir fint det.

Sen kom det även över mig just idag, att det endast är en jävla vecka kvar i skolan. Det gör fan ont i mitt hjärta. Jag hade gärna gått 3 månader till i denna klass, minst! Det är så tragiskt att vi inte får tillbringa mer än en dag till, tillsammans. Och det är på avslutningsdagen och klassfesten på kvällen. Oj, vad jag önskar att alla hade fått gå i vår klass, så ni hade fått känna på en skön stämning. Dessutom är det ju en hel del folk som lämnar Kalmar nu och flyttar tillbaka till sina hemstäder. Folk som man liksom lärt känna typ nyss. Som man vill umgås med jättemycket mer. MEN, studentlivet är ju tyvärr bara en kort tid i livet. Vi sparar minnena helt enkelt och önskar lycka till i framtiden. Vill inte ens tänka på hur jäkla deprimerad jag kommer känna mig nästa sommar när jag slutar plugga. Vi får ta det då. Punkt.

Nej, nu måste jag förbereda med lite things inför morgondagen. Men vi hörs efter helgen, för jag kommer inte ha tid att sitta är och rabbla massa skit, när solen lyser och alkoholen flödar. Inte en chans.

Ha en underbar pingst everybody.

Puss.


Rätta svar & kommentarer


De rätta svaren är i fetstil. Och ja - det kan hända att jag skäms för något. Ja. Har även lagt till kommentarer under varje fråga eftersom jag antar att vissa kanske undrar lite.

1. Hur gammal var jag när mina föräldrar skiljdes?


1.  6 år

X. 10 år

2. 15 år

- Jag minns det som igår. Men samtidigt vet de flesta att jag är tacksam för att detta skett. Mitt liv har varit fantastiskt ändå.


2.
Vilket av dessa tre alternativ har jag inte gjort?


1. Sprungit rakt in i en dörr, med glasruta och skurit mig 1 cm från kroppspulsådern

X. Liftat ensam, för att få träffa kärleken

2.  Kört rattfull

- Vi, jag & mina kompisar, liftade väldigt ofta som tonåringar. Men jag skulle aldrig ha fått för mig att göra det själv. Det där med glasrutan hände under ett av alla mina bråk med min lillebror. Och det där med rattfyllan. Ja, det har faktiskt hänt två ggr och det ångrar jag något fruktansvärt än idag. Det kommer a l d r i g att ske igen.


3.
Vilket är mitt favoritställe på Öland (Borgholm)?


1. Strand hotell

X. Lundells hotell

2. Harrys


- Jag älskar Lundells hotell. Trots att det är en snuskgubbe som äger stället. Man känner sig som hemma där. Strand är ingenting för mig och Harrys har jag faktiskt inte hunnit besöka ännu.

4. Vilken av följande kändisar hatar jag?


1. Carolina Gynning

X. Jill Johnson

2. Lasse Kronér


- Jillan & Gynning är sköna brudar. Lasse däremot, han skulle jag nog kunna sätta ett skott i pannan på. Nej, inte riktigt så illa. Men en mer genomkäck & överdriven tjockis får man leta efter.

5. Vilken färg hade mitt läppstift när jag gick på högstadiet?


1. Illrött

X. Silvergrått

2. Orange


- Jag var den enda ungen som körde på denna färg. Kanske var det just därför. Man stack liksom ut lite extra plus att jag tyckte det var jäkligt snyggt.

6. Vilken är min favorithögtid?


1. Midsommar

X. Nyår

2. Jul


- Julen är ingenting för mig, det är barnens högtid. Nyår är kul, men påminner en mest om att tiden (åren) går så jävla fort. Midsommar is the shit!

7. Vilket tv-program har jag inte sökt till?


1. Big Brother

X. Robinson

2. Farmen


- Anledningen till att jag inte sökt till Big Brother är att jag var rädd att känslorna skulle ta över därinne (om man kom med). Att man skulle knulla loss & glömma världen runt omkring. Det är liksom typiskt mig.

8. Vilket parti är det absolut sista jag någonsin skulle rösta på?


1. Miljöpartiet

X. Moderaterna

2. Vänsterpartiet


- Främsta anledningen till att jag aldrig skulle rösta på Vänstern, är Lars Ohly. Hans hästar har rymt från stallet, för alldeles för längesedan (om han ens haft några). Miljöpartiet kommer näst sist.

9. Vilket av följande alternativ skulle jag, i dagsläget, inte göra ens om någon betalade åt mig?


1. Förstora brösten

X. Köpa en Eu-moppe

2. Brasiliansk vaxning


- En Eu-moppe skulle jag kunna sätta mig på om jag fick den gratis, men ingenting jag saknar i mitt liv, om man säger så. Brasiliansk vaxning skulle jag lätt göra, om jag inte hade haft någon känsel. Slippa bestyr med rakhyvlar och shit. Men pattarna, dom låter jag bli.

10. Vad ska jag göra ikväll?


1. Supa

X. Sova

2. Slappa

- Ja, det var ju så den kvällen. Ovanligt, men sant.


Vinnarna


TESS (med 8 rätt)



Ja, det finns många fina ord man skulle kunna säga om denna damen. Vi håller ihop i vått och torrt nuförtiden. Trots att våra åsikter till största del är totalt motsatta. Men denna tjej är schysst, pålitlig, aldrig svår, ärlig, söt och glad. Vi kommer få en sommar, som inte kan liknas vid denna värld, När vi sätter igång hänger nämligen dom flesta av våra andra vänner, inte med i tempot. Illa för dom, kan man tycka. När vi dessutom ska utomlands i augusti vet man ju knappt om vi kommer dyka upp i Sverige igen. Vi kanske får för oss att stanna (ni vet ju vad som hände den 1 januari). I vilket fall som helst så gratulerar jag till den delade vinsten. Love you!

LINN (med 8 rätt)



Jag skulle även kunna skriva en hel ordlista om även denna brud. Hon är tjejen som jag saknar så in i helvete, i denna stada. Som valde att lämna oss och flytta hem till en ölänning (vem gör det?). Nejdå, hon väljer med hjärtat och det ska man göra! Det finns mycket fint med Linn. Hon är en ärlig, sprallig, generös, öppen, söt, snäll, rolig och härlig madame. Vi har haft en underbar sommar tillsammans, då vi bl.a. firade midsommar tillsammans (till största del iallafall). Den helgen är lätt ett minne för livet. Och efter 1,5 månad under samma tak som henne, så är iallafall jag fast. Jag tänker aldrig lämna dig darling, aldrig! Love you!

GRATTIS & bra jobbat!


De rätta svaren kommer strax...


Snuskgubbe



Följande sms-konversation utspelade sig nyss på min telefon:


Äckel: - Hej Såfin, vad gör du

Jag: - Vem är detta?

Äckel: - Det är Kent, från Liseberg. Är du med Sabina

Jag: - Jag känner ingen Kent..

Äckel: - Har du inte en syster som heter Sabina

Jag: - Nej

Äckel: - Nähä, är det du från Småland då

Jag: - Ja

Äckel: - Är du fortfarande med den där äldre killen

Jag: Hurså?

Äckel: - Jag undrar om du skulle vilja göra mig en tjänst och få några hundringar

Jag: Vad skulle det vara?

Äckel: - Är du singel

Jag: - Ja

Äckel: Vill du sälja dina undisar, använda

Jag: - Du är ju sjuk!

Äckel: - Mmm, men vill du det

Jag: - Nej!!!

Äckel: - Tog killen nakenkort på dig

Jag: - Vad är ditt problem?

Äckel: - Jag vill se dig naken på kort

Jag: - Glöm det

Äckel: - Får jag köpa nakenkort på dig, privat

Jag: - Nej! Det får du inte!

Äckel: - E du dominant

Jag: - Men sluta nu för fan. Ge upp!

Äckel: - Vill du ha en slav att binda och piska på hotell, och få 500 kr

Jag: - Nej, men en anmälan kan du få.

Äckel: - Gör inget, stulen mobil. Ska du flytta hem till Värnamo igen, kan vi ses på mejeriet


Detta är från en man, som är släkting till en av mina vänner. Han är helt sjuk i huvudet. Han hörde av sig (Läs: trakasserade) till mig senast för två år sedan och nuförtiden hoppades jag att han hade supit ihjäl sig, men icke. Han lever tydligen, med råge! Jag mår lite illa nu. Skulle ni sett denne man skulle ni förstå, det är inte direkt någon vacker skapelse. Snarare djävulens påfund. Det är liksom inte konstigt att samhället ser ut som det gör, när det finns människor som honom. Och anledningen till att jag fortsatte konversationen är för att jag ska ha något att komma med, ifall han fortsätter. Han har nämligen jävligt svårt att fatta när han ska ge upp och det skulle kännas fint att sätta dit honom en gång för alla!

Nähäpp, måste spy. 


Sista chansen nu



Japp, idag är sista chansen att kamma hem vinsten i tipsrundan, några inlägg längre ner. Det finns inte en enda jäkel som prickat in full pott ännu och det gör mig beviken! Så ni som inte gjort den, kom igen nu och visa vart skåpet ska stå!


Soffan




Populära namn


NORGE 2008

Flickor: 1. Linnea 2. Emma 3. Sara 4. Thea 5. Nora

Pojkar: 1. Lukas 2. Mathias 3. Markus 4. Emil 5. Kristian


DANMARK 2008

Flickor: 1. Sofie 2. Laura 3. Freja 4. Mathilde 5. Caroline

Pojkar: 1. Lucas 2. Mikkel 3. Magnus 4. Frederik 5. Mads


FINLAND 2008

Flickor: 1. Maria 2. Emilia 3. Sofia 4. Olivia 5. Aino

Pojkar: 1. Juhani 2. Johannes 3. Mikael 4. Matias 5. Onni


ISLAND 2004 - 2007
Flickor: 1. Sara 2. Anna 3. Emilía 4. Katrín 5. Eva

Pojkar: 1. Jón 2. Daníel 3. Aron 4. Viktor 5. Alexander


USA 2008

Flickor: 1. Emma 2. Isabella 3. Emily 4. Madison 5. Ava

Pojkar: 1. Jacob 2. Michael 3. Ethan 4. Joshua 5. Daniel


ENGLAND & WALES 2008

Flickor: 1 Ruby 2 Olivia 3 Jessica 4 Grace 5 Sophie

Pojkar: 1 Jack 2 Oliver 3 Charlie 4 Alfie 5 Harry

SVERIGE 2008
Flickor: 1. Maja 2. Julia 3. Emma 4. Elsa 5. Ella

Pojkar: 1. Lukas 2. Oskar 3. Elias 4. William 5. Hugo

Källa: Aftonbladet


Såååååå jaaaaaa! Bra där, Danmark & England. BRA jobbat!




Två saker till...



1. Glöm inte göra tipsrundan för helvete. När man väl hittar på lite skojigheter, så ska ni väl vara tacksamma? Eller? Kom igen nu!

2. 60 kr kan sättas in på kontonr: 6020-575 314 788. Ni vet vilka ni är och för vad.



Nu får det vara nog. Dags att bänka sig framför Pucko-Håkan.
 



Grattis




Grattis till Anna, som fyller hela 25 bast idag! Den 6 juni ska du firas rejält, det lovar jag.




Och även ett grattis till min kära fader, som idag blir 47 år.




Veckans kompis v. 21


Motivering lyder:

"För att hon har förgyllt de senaste av våra fester med sin skånska stämma och för att hon alltid är go & glad. Dessutom fick jag ju ett kubb sådär bara. Det är jag mycket tacksam över. Synd bara att bruttan lämnar oss för Skåneland inom kort."




Frida "skåningen" Müller Lundgren



Tipsrunda



Nu är jag lite rastlös, såhär en fredagkväll. Så jag tänkte köra en liten tipsrunda, som handlar om mig, naturligtvis. Jag älskar ju mig själv så fantastiskt mycket, tro det eller ej!

Men nu kör vi detta, skriv svaren i kommentarsfältet, sen får vi helt enkelt se vem som kan mest om mig. Den som vinner får priset, i form av ett helt långt inlägg om bara vinnaren. Där kommer jag att överösa personen med vackra vokaler och konsonanter. Kör hårt nu!


 

1. Hur gammal var jag när mina föräldrar skiljdes?


1.  6 år

X. 10 år

2. 15 år


2. Vilket av dessa tre alternativ har jag inte gjort?


1. Sprungit rakt in i en dörr, med glasruta och skurit mig 1 cm från kroppspulsådern

X. Liftat ensam, för att få träffa kärleken

2.  Kört rattfull


3. Vilket är mitt favoritställe på Öland (Borgholm)?


1. Strand hotell

X. Lundells hotell

2. Harrys


4. Vilken av följande kändisar hatar jag?


1. Carolina Gynning

X. Jill Johnson

2. Lasse Kronér


5. Vilken färg hade mitt läppstift när jag gick på högstadiet?


1. Illrött

X. Silvergrått

2. Orange


6. Vilken är min favorithögtid?


1. Midsommar

X. Nyår

2. Jul


7. Vilket tv-program har jag inte sökt till?


1. Big Brother

X. Robinson

2. Farmen


8. Vilket parti är det absolut sista jag någonsin skulle rösta på?


1. Miljöpartiet

X. Moderaterna

2. Vänsterpartiet


9. Vilket av följande alternativ skulle jag, i dagsläget, inte göra ens om någon betalade åt mig?


1. Förstora brösten

X. Köpa en Eu-moppe

2. Brasiliansk vaxning


10. Vad ska jag göra ikväll?


1. Supa

X. Sova

2. Slappa




Sug på detta, hörrni. Tänk på att jag fortfarande är lite full sen igår. Om ni undrar varför frågorna är lite ur balans, så att säga. Men det fixar ni.


GOOD LUCK!   

  

(Vinnaren presenteras om några dagar)


Tre otippade händelser idag



1. En kinesmamma som körde sin 8-åring i barnvagn, inne på Baronen. Dagens kids alltså...

2. Såg en "kändis" på staden. Alfonso från Färjan. Det var ballt, tyckte jag.

3. Bert Karlsson påstår just nu i "Babben & c/o", att han är en nyttomänniska. Sure!  Men jävlar i havet vad rolig den människan är alltså.


Annars vill jag bara tillägga att det har varit en bra ledighet än så länge. Fullt ös, skulle man kunna säga. 

Puss på er! 


Dags att byta lösen



Tja!

Jo, nu är det dags igen. Imorgon byter jag lösenord och för er som är intresserade av fortsatt läsning i denna halvdana blogg, så är det bara att printa ner mailadress under "kommentarer".

Tack för mig!

Jamenvisst


Jag & min lilla Sosse


Tjenixen!

Känner mig lite tvingad att blogga lite nu. Tilda var på mig, så man får ju ställa upp! Helgen vet ni ju redan vart jag tillbringat den, hos mamma ja. Sedan var jag en liten sväng hemmavid (Värnamoooo), mellan söndag & måndag. Då hann jag med att träffa både Lina & ChalleBalle. Dessutom besökte jag mormor en liten stund. Så ni som inte blev besökta denna gången, blir alltså det mellan den 5-7 juni, då jag dyker upp som gubben i lådan igen. Detta eftersom Anna & Frida ska ha sin femtioårsfest. I en Sossestuga. Japp. Tror nog det kan behövas en hel del alkohol i blodet innan man kan ha skoj därinne ;).

Annars rullar livet på. Idag var jag i skolan och bidrog med lite kunskap till gruppen. Inte för att ja var där så länge, men bättre än ingenting, så att säga. Jag har även varit och hämtat mitt sommarschema. JA, ja är skitnöjd med mina tider. Och JA, jag kommer ha en glidig sommar. Gött mos. Det enda som fortfarande oroar mig är om jag kommer somna stående klockan 04:32 på natten. Det är liksom mycket möjligt, iallafall när man inte har hävt i sig en vinare eller fem. Men den som lever får se. Pengar kommer jag ju iallafall att tjäna. Och det är ju alltid bra när man planerar en utlandresa med två galna huliganer.

Imoron ska vi ses i gruppen igen. Bygga upp en fantastisk scen och bränna av gestaltningen X antal ggr, så den sitter som en keps. Vissa behöver ju inte tillbringa halva sommaren i skolan, bara för att man ska leka med kids i en halvtimme. Överarbete är ingenting för oss. Kort och koncist is the shit! Efter skolan ska jag ta mig ner till biblioteket för att rösta. Hörde du Anna Jag ska RÖSTA imorgon! Detta enbart för att jag inte är välkommen på deras party annars. Nej, inte endast. Det är ju faktiskt bara Anna som förlorar på det eftersom jag inte röstar in nån halvtöntig Marita Ulvskog.

Senare består nog faktiskt veckan mest av partaj. Man är ju låååångledig! Livet är för härligt ibland. Så det lär bli både spelkvällar på Linnégatan, Kvastkampen, brännboll, kubb & utgång. Full oc fin. Det är min melodi!

Nu får ni nöja er för den är gången! (Nej, det blir inte någon veckans kompis. Möjligen min mamma eftersom hon är den jag umgåtts mest med förra veckan. I och för sig är hon lite halvstörd & skön, precis som er, mina vänner. Men NEJ, där går gränsen).

Puss & Hej.


Norge





JAAAAAAAAA!

Fan, detta känns jäkligt gött alltså. Låten blir bara bättre och bättre. Svågerröstningen syntes knappt till ikväll och detta ledde till att vårt fantastiska grannland vann hela skiten. Yes!

Men vad hände då med Sverige? Malena Ernman som var så "speciell" och tippad som en topptia.  Eh, jomenvisst. Hon kammade ju hem den sämsta platsen (20) för Sverige på hundra år. Usch, vi borde skämmas som skickade iväg henne från början. Kan vi skicka Mange någon jävla gång så det kan bli lite ordning och reda. Eller?

Men vi får glädjas med Norge. Ja, det gör vi.


Stabilt



Hej alla mina fina vänner!

Nu befinner jag mig i Falkenberg och hos min kära moder. Jag har ju även lovat några av er att försöka blogga mer då. Men vad händer då? Jo, mammas dator keckar ihop totalt. Så då fick man plocka fram en gammal stenklump som vi hittade uppe i förrådet.- härligt. Not. Men den funkar faktiskt och det ska ni vara jäkligt tacksamma över, annars hade ni inte fått höra ett ljud ifrån mig under min vistelse här.

Idag har jag varit på biblioteket och lämnat tillbaka en bok. Jag har även varit ute på en långpromenix med Wilma & Fanny. Och för er som känner till Wilma, så vet ni att hon var halvdöd efter 1 km, så hon gick 100 meter efter mig och Fanny nästan hela rundan. Tjockis, så att säga. Det är fan illa när min kondition är bättre än hennes, hon är ju iallafall ickerökare. Just nu sitter jag och lyssnar med halva örat på semifinal nummer två. Danmark låter ju helt klart bäst och med svågerröstandet som alltid brukar pågå i denna tävling, så hejar jag även på Norge. Även om låten är pissdålg. Annars är läget väldigt lugnt och stabilt här. Väntar lite lätt på solen, eftersom den inte har velat visa sig så många gånger idag. 

Imorgon bli det tydligen Ullared och Gekås. Jag hoppas det blir regnigt som fan, så jag inte går miste om någon sol. Isåfall stannar jag hemma. Tilda skulle ju lätt ha dödat för en sväng på Gekås, det vet jag ju. Men jag lovar att jag ska köpa med en Gekås-pin till henne. Gött. Då har man ordnat den födelsedagspresenten. 

På lördag tror jag det skulle bli lite party här i huset. Kan ju bli spännande. Mamma & Peders vänner är inte och leka med när det gäller sprit-intaget. Själv ska jag vara vit. . Tro det eller ej. Okej, jag kan ju inte lova till hundra procent som ni alla säkert förstår.

Nu måste jag återgå till semifinalen. Men ni fick iallafall en liten kort update. Be happy, säger jag.

Heeeej.
  

Veckans kompis v. 19 + helgskvaller



Denna veckan blir det tyvärr inte någon utnämning inom denna kategori. Jag hade bestämt mig för Mats, men efter vad han och hans galna kompanjon hittat på i helgen, så kan han GLÖMMA denna utmärkelse. Och det kommer nog dröja tills det är hans tur faktiskt. Anledningen till detta är att han och Ludde gjort en massa hyss inatt. De har bland annat snott blomlådor, cyklar, hängt upp tidningar i korridoren och fyllt min micro med diverse saker. Cykeln tog priset, då jag verkligen trodde att den var snodd på Larmtorget inatt. Nej nej, då var det helt enkelt Mats & Ludde som skulle spela mig ett enkelt litet spratt, Jävla människor. Fast jag blev glad när jag fick se min älskade bike igen. Vi är nämligen ganska tighta nufötiden. Bästisar så att säga.

Annars har helgen inneburit ett jävla party. Josse & Jennie hade fest i lokalen nere hos mig, i fredags och även om festen spårade ur en aning, kan jag tycka att det var skoj! Efterfesten var nog bäst, faktiskt. Då var det drag. 

Lördagskvällen tillbringades på Jungfrustigen, närmare bestämt hemma hos Tess. Lollo firades med dunder och brak. Tess hade även bakat en fin kladdkaka, där jag snällt anteckande lite fina grejer med grädden. Bildbevis finns längre ner. Senare blev det sällskapsspel och andra härligheter, Ludde började redan där med att fuska fullt ut på spelet. Vad är det för fel på den killen? Det blev iallafall en mycket rolig förfest. Sedan begav vi oss till älskade Mollys. Jag tog ett glas vatten, fråga mig inte varför. Det har aldrig hänt förut och kommer aldrig hända igen. Bartendern blev minst sagt, chockad. Lollo fick ihop det med en bonnapajk och det gladde Annelie mycket, det var nämligen hon som fixade biffen. Efter stängning blev det Corner, som alltid. Där intogs vissa nödvändigheter för att man skulle orka med nästa efterfest på Linnégatan. Dock blev det inte speciellt tuff eftersom det enda drickbara som fanns var två st 33 centiliters burköl. Kul var det, ja det skulle man kunna säga. Vissa fick tillbringa natten på en tältsäng i lokalen. Man tager vad man haver så att säga. Den var hel när jag fick tillbaka den iallafall. Men som Tess sa; det borde man faktiskt inte få godkänt för. Jag håller helt klart med henne.

Just nu sitter jag faktiskt hos Tess och skriver. Man måste ju passa på när det finns en fungerande dator tillgänglig. Det är så jävla härligt att bara kunna knappra på i full fart utan att behöva tänka på G-fittan & H-kuken. Jag & Lollo slängde förresten ihop en jävla fin kladdkaka innan. Det enda missödet som påträffdes var att jag hävde socker i grytan med smält margarin, Jaja. Vad kan man egentligen begära av en människa som knappt vet hur en slickepott ser ut? 



Lollo är lycklig


 
Det var nog den redogörelse jag kunde erbjuda nu ikväll. Det finns ytterligare saker att berätta, men dessa håller vi för oss själva. Någonting måste man får gå runt och suga på i sin ensamhet. Fast det är jääävligt svårt.

Näpp, dags att underhålla Tess & Tilda. 

Heeeeeej.

 

Bra där


Vi skulle kunna ordna vår egen


Tre centerpartister: Svenskt öl och vin skulle locka turister

Svensk mat är unik. Vi skulle mycket väl kunna ordna vår egen "route de la Champagne", fast på svenska då förstås! Tyvärr är det i dag inte möjligt då gårdsförsäljning av öl och vin är förbjuden i Sverige. Detta vill vi ändra på, skriver Eskil Erlandsson, Claes Västerteg och Erik A Eriksson.

Källa: Aftonbladet


Jamenvisst. De är ju faktiskt väldigt charmiga, folket på den gröna sidan. Nytänkande var det. På sätt & vis alltså.



Just nu




Wilma

Ja, man är ju en busy woman då va´... Därav så få inlägg denna veckan. Om ni undrar vad som händer i mitt liv kan ni ju slå en signal. Fast lite skulle jag ju faktiskt kunna avslöja här i min älskade (tro det eller ej...) blogg.

I skolan är det fullt upp med tema-arbete. Vi är ju ett gäng brudar i vår nuvarande grupp, eftersom den enda mannen i klassen valde att byta grupp. Vad det beror på vet vi ju alla och det är förståeligt. Nu ska vi istället få en ny gruppmedlem vid namn Chrille. Kan ju bli intressant. Not. Imorgon ska vi iallafall experimentera hemma hos Josephine och nu vet jag direkt vad ni tänker, era jävla snuskhumrar. Men fel fel fel. Vi ska faktiskt experimentera med vatten, på 6-årsnivå. Det känns lagom för oss - en fredag.

Helgen innebär party. Som alltid, skulle man ju kunna säga. Imorgon är det dags för Jennie & Josse att ställa till med en jävla fest och vi firar att de blir ett år äldre. Det kommer förhoppningsvis bli en mycket trevlig afton, som säkerligen lär avslutas ute på staden. Lördagen blir ännu ett födelsedagsfirande. Denna gången för våra kära vän, Lollo. Hon fyller hela 24 år idag och skulle bli väldigt glad om hon får bli plastmamma snart. Tro ja det ;).  

På onsdag ska jag ta mitt pick & pack och bege mig till Falkenberg, och min kära moder. Jag längtar så jag kan dö efter mina älskade doggisar (äckliga råttor, enligt Tess). Jag ska nog faktiskt umgås lite mer med Wilma & Fanny än med mamma. Där ställs liksom noll krav och det är ju jäkligt gött. Annars hoppas jag ju naturligtvis på vackert väder, så man kan ligga och pressa lite. Det kan behövas, eftersom man ser ut som ett lik. Och det är inte jag, känner jag. Det får andra sköta ;).

Nä, nu måste jag snoka i lite andra bloggar & se om det möjligen är någon som kanske har något härligt skvaller att komma med såhär på kvällskvisten, för jag har det INTE. Tyvärr.

Puss & Hej sålänge.


Ps. Förresten finns det ingenting som heter mödomshinna. Det heter slidkrans. Sug på den!


Veckans kompis v. 18



Motivering lyder:

"För att denna underbara människa äntligen har kommit in lite i matchen igen. Hon behöver det och vi andra tycker det är fantastiskt kul att tjejen är med! Hon är nybliven singel, men gör det bästa av situationen och det ska hon faktiskt ha en eloge för. Dessutom har vi ju en gemensam tid i höst att se fram emot och det ska bli mycket intressant & roligt."





Jolene "Jollan" Petersson


1-årsjubileum



Da dam dam dam daaaaaaaaaaa!!!

Idag är det ett år sedan jag sparkade mig fri och knöt an till singellivet. Jag lämnade den Schweiziska mannen nedan, för att leva som singel på riktigt.




Tycker ni att jag har gjort ett bra jobb? Som singel alltså.

Jag är iallafall glad & tacksam över tiden som gått, där man emellanåt spelat över totalt. Men då gjorde man ju också någonting åt det, genom att skaffa ett celibatlöfte. Som jag höll någorlunda får man ändå lov att säga.


Ikväll ska jag fira detta, sedan får vi helt enkelt se vad kommande år har att erbjuda. Kanske att man går med en badboll framtill nästa år?! Not.

Skål!



Grattis


Grattis till er båda!

Fimpen önskar er all lycka & kärlek tillsammans. Ni är världsbäst!

Puss


RSS 2.0