Muppsamtal



Nyss ringde min mupp (vårdtagare) och det var ju trevligt. Följande tre diskussioner uppkom:


Diskussion 1

Sofie: - Jag kommer ju tyvärr inte hem och jobbar i sommar, men det vet du redan va?!

M: - Jag vet. Det är tråkigt. Va fan ska du göra därborta då?

Sofie: - Jag ska jobba i nattpatrullen. Tror du jag fixar att jobba natt?

M: - Nej, det tror jag inte. Du kommer dra iväg på Harrys istället och skita i jobbet. Jag känner dig!


Diskussion 2

Sofie: - Vilka ska jobba hos dig i sommar då?

M: - Sanna, David, Jesper osv...

Sofie: - Vem är Sanna?

M: - Det är någon ny tjej..

Sofie: - Ja, men vad kul. Är hon snygg då?

M: - Ja, hon är sexig!

Sofie: - Vad härligt!

M: - Men långt ifrån lika sexig som du..


Diskussion 3

Sofie: - Det var kul att du ringde. Det blir ju inte att man hörs så ofta nu när man bor så långt ifrån varann.

M: - Det var kul att prata med dig också.

Sofie: - Ja, nu vet du ju att jag lever.

M: - Ja, och du låter precis lika galen som vanligt och du är säkert precis lika bredrövad.


Visst är han underbar?!


Goda nyheter



"Magnus & Mats ett par - igen"

Mats och Magnus Carlsson drar tillbaka sin skilsmässoansökan
Mats och Magnus Carlsson drar tillbaka sin
skilsmässoansökan och har nu bestämt
 sig för att göra ett nytt försök ihop.


JAAAAA! Gött mos.




Kissbollar



Hallåååååå...



Just nu leker Glenn (Färjan, kanal 5) bland kissbollarna (bollhavet), iklädd sina arbetskläder. Han jobbar som kock. Detta är INTE okej!




Och Håkan ska ha förkväll med billiga drinkar. Det är ju inga konstigheter. Förutom att inte en enda jävel lär dyka upp.


Veckans kompis v. 17



Motivering lyder:

"Alltså hur kul får man ha tillsammans egentligen? Det är fan frågan. Med denna kvinna har jag aldrig tråkigt, det händer liksom alltid något när vi är i farten. Det är vi som fixar biffen, så att säga. Denna helgen var klockren och även förra och några till därinnan. Sommaren ska vi inte ens tala om hur galen den kommer bli. Men det är med stor glädje jag ser framemot den. Vi kommer lätt kunna skriva vår egen "Hänt Extra" när sommaren är över. Lätt!" 




Terése "Tess" Fridman


Update


(favorit i repris)


Tjingeling, mina kära läsare (om nån finns kvar..)

Denna blogg ligger verkligen inte på prio ett just nu, som ni alla har märkt. Men jag ska försöka bättra mig faktiskt, ett inlägg om dagen i fortsättningen. Vad sägs om det? Glömmer jag, får ni tjata hål i huvvet på mig. Nån ordning får det nämligen vara!

Veckan som gått har innefattat följande:

- Dockteater: Otroligt kul faktiskt. Mycket mer givande än jag någonsin trott. Josse & Hanna var så nervösa att dem hade drömt mardrömmar. Och nervöst var det. Men - det gick så jävla fint. Till & med så vi blev bjudna till en annan skola, för att spela upp vår teater. Eller inte. Men Anna lyckades faktiskt lura mig rejält. Vi hade kommit med detsamma, det lovar jag!

- Ensemblespel: - Japp, det var rätt kul det också. Vi lyckades till slut få Frida att förstå att man räknar in: 1, 2, 3, 4 och INTE 1 å 2 å 3 å 4. Sen att vi hade världens problem med att räkna in ändå, är ju en annan femma. Kul var det iallafall. Ja, allt förutom att spela trummor då. Det får Linnsan sköta.

- Ondagsparty: Har man vänner som är halvalkisar, så får man fan inte en lugn stund i den är stan. Det blev alltså party i onsdags, detta på grund av vissa pojkar som aldrig kan hålla sig från flaskan, utan tar första bästa chans till att supa till det. Men kul blev det. Olearys kanske inte riktigt är mitt place, förutom att dem har karaoke då förstås. Där klämde man i till Perrelli (of course). Och sedan fick vi skriva autografer hela kvällen. Not.

- Middagsbjudning: Japp. I fredags bjöd min kära lilla vän, Tess, mig på en jäkligt god sallad. Den hette något i stil med "libanesisk brödsallad". Den satt som en smäck. Tess är jävel på mat. Till skillnad från vissa andra...

Husfest: Detta party ägde rum på Skräddartorpsvägen, hos 180 olika studenter. Typ. Jag & Tess drog dit efter middagen och möttes av en 43-årig alkistant. Hon var inte och leka med alltså. Hon var bakis, sa hon. Jag skulle mer kalla det för dyngrak. Henne blev vi iofs av med rättså snabbt. Sedan tog vi en kubbrunda. Jag & Per mot Frida & Tess. Vi ledde fram tills de andra vann. Kortfattat så att säga. Sedan söp vi till det inne hos nån Gustav och det var minsann inte illa. Vi hade riktigt skojigt, så pass skoj att vi inte ens drog ner till stan. Då har vi skoj, vill jag lova!

Krögers, Linnégatanparty & Harrys: Lördagen började lite fint med Krögers uteservering och en öl på det. Och några cigg såklart. Fyfasen vilket underbart väder vi hade belönats med. Vi hade några fina diskussioner därute i solen, bl.a. om vad man skulle göra ifall man vinner typ 80 millar, om konfirmation och om giftermål (Martin, du borde verkligen fria på Mallis..). Kvällen fortsatte sedan med förfest hemma hos mig. Massa folk dök in och vi hade riktigt skoj. Senare drog hälften till Kåren och resten till Harrys. Kåren är ju inte riktigt my place, som vi alla vet. Harrys är desto bättre. Det hånglades vilt från vissa och det uppskattades av en viss ölänning. Kan tilläggas att jag icke var inkluderad. Det ena ledde till det andra och snart är det rena rama inavelsfabriken i vårt gäng. Men men. Är man kåt så är man. Efter stängning blev det Corner och på vägen dit drattar Tess i backen och får en fet fläskläpp och en tumme lika stor som ett visst mansorgan. Det var lite kul. Det är nämligen alltid jag som brukar stå för "fallen". Nu var det bannemej hennes tur. Efter Corner blev det efterfest på Linnégatan. Drag i lokalen, så att säga. Vi hade mycket trevligt. Pekka hade såpass trevligt att han satt uppe till halv åtta i morse, drack öl & lyssnade på musik. Ja, men ni vet ju vad jag har sagt innan. Det är någonting med ölänningar som vi på fastlandet inte riktigt hajjar. Vad det är, är fortfarande ett mysterium.

Tack iallafall för en jävla nice helg, mina kära vänner. Denna vecka är endast en 4-dagarsvecka. Sen får man ta till en vinare igen. Ja, man skulle väl faktiskt kunna säga att livet leker. 

Puss

 

Extra krydda


"Jag hyrs ut som en extra krydda"


Fadde Darwich, 42, som nu går att hyra via Blocket.se.


 

Tack, men NEJ TACK!

Veckans kompis v. 16



Motivering lyder:
"För att vi - tillsammans med två andra brudar, kämpat, övat och skrattat oss igenom hela förra veckan. Slutet blev även gott. Mycket lyckat till och med. Och naturligtvis för att hon är en sån skön brud, som jag är jätteglad över att jag lärt känna".




Josephine Maddams


Senaste nytt



Tja

Fyfan vad jag är dålig på att uppdatera alltså. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas att ni inte är alltför besvikna på mig. Det finns ju flera anledningar till att jag inte skrivit här; skolan & ickefungerande tangenter.
Jag vill ju gärna berätta för er om min påsk. Den var så jävla härlig, så ni kan inte bara ana. Men det kommer, det kommer.

Det senaste är iallafall:

§ Jag & min grupp ska spela upp en dockteater på måndag, inför 40 st 10-åringar. Dessutom ska jag spela gitarr. Hur detta kommer står skrivit i stjärnorna. Men håll tummarna för helvete!

§ Igår hade vi klassfest. Det var mycket roligt. Min klass är bäst bäst bäst!

§ Idag har jag anmält intresse till skolövertagning under min VFU i höst (Innebär att man "tar över" en klass under två veckor, medan deras klassföreståndare är på fortbildningskurs). Jag ber till gudarna att jag blir uttagen. Tjoho vad kul liksom.

§ Sommarjobb är kirrat. Fatta att jag äntligen ska få uppleva denna stad under en hel sommar. Det kan inte bli mer än grymt.

§ Mollys. Jag orkar inte mer Mollys. Varför i hela helvetet ska Harrys vara så dyrt?

§ Anna ska följa med mig på Ledinkonserten i sommar. Det är guld. (Jag älskar dig & kommer vara dig evigt tacksam!) Det kommer bli en weekend utan dess like.

§ Jag har äntligen skaffat Spotify. I love love love it!

§ Vad är det för fel på vissa (fd) pojkvänner (eller möjligen mig..)? Jag börjar undra om alla mina vänners män har någonting emot mig... Är det så? Va va va?


Nu ska jag svida om från ofräsch flisklädd 25-åring, till snygg halvberusad 19-åring. Det ni. 

Ikväll är det fokus på Diana, mina vänner. FOKUS!

Trevlig kväll!
 

Veckans kompis, v.15


Jag lovade ju att starta upp med dessa fantastiska återkommanden igen, så varsågoda!


Motivering lyder:
 "Denna ganska nyvunna vän är ett fenomen för sig. Efter en lyckad kväll med både det ena och det andra, kan jag inte göra annat än att utnämna just denna dam till veckans kompis. En tjej som är snäppet galnare än mig och som inte bangar, när de flesta andra skulle gjort det för längesedan".




Louise "tjejen utan mens" Henriksson


Och du Lollo: Tack för underhållningen!



Midsommar




                              

Japp, då var det bokat och klart. På midsommarafton beger vi oss till gamle Lundell och till hans fantastiska hotell i Borgholm. Det finns två stycken rum bokade och för er som är intresserade av att hänga på, är det bara att höra av sig. Midsommar på Lundells kan inte bli annat än galet kul. Det vet vi. Ja, jag längtar iallafall redan.


Påsken har bara börjat...

Hallå´ja!

Annars? Med mig är det bara fint. Nu när man är ledig hinner man ju skriva lite, tänkte jag. Så jag kan ju berätta lite om hur påsken firades in. Festsugen som fan var man igår (hemma i min håla är det en riktig partydag på skärtorsdagen ju) och typ alla har ju  emigrerat från den här stan över påsk. Vad gör man då? Jo, man lockar dem som faktiskt är kvar. Typ Steffen. Han var inte svår kan jag lova. Vi förfestade loss tillsammans med Melodifestivalspelet, en skål godis och X antal alkoholhaltiga drycker. Och jag vann spelet. Japp!

Iallafall. Framåt typ 22-23-tiden dyker Annelie "bag-in-box" Gustavsson & Diana upp. Mycket trevligt. Sedan drog vi till Harrys. Där kom vi på den briljanta idén att spela bowling. Jajamensan. Det blev en hård match mellan mig och Diana. Alkohol is the shit och antagligen en förutsättning för att jag ska lyckas med klotet. Steffen kom sist. Hörde ni? Steffen kom SIST. Han skyllde på att bowling inte är hans grej. Jo jo. Kan ju säga att Diana vann med en ytterst liten marginal.

Sedan ägde vi dansolvet. Ja, det var ju inte så svårt med tanke på att det var ganska lite folk. Men vad skönt det var. Att slippa få en armbåge i sidan stup i kvarten. Tyvärr spelades bara rock de sista fyrtiofem minuterna. Den där discjockey:n fattade ju inte att alla ville ha schlager. Hela tiden liksom. Alltid. Men men, man kan inte få allt.

Det blev en mycket trevlig invigning på påsken kan jag tycka. Ikväll vankas det tydligen party igen, både på Öland & i Nybban. Frågan är om man ska köra ikväll igen. Min lever lär ju ju vara sådär lycklig på måndag och ännu sämre lär mina lungor må. Ska fundera på det hela. Men påskafton och påskdagen blir iallafall party på hög nivå. Nu har man ju lyckats locka hit Bukis också och det gör ju inte saken sämre. Oj, vilken helg det kommer bli. Och på söndag ska jag bugga. Det blir grejer det.

En sak till bara: På söndag (ev. måndag) börjar vi med "Veckans kompis" igen. Tänk på det.

Heeeeeeej.

 

Äntligen


Släpps efter 28 år

Annika Östberg dömdes till livstids fängelse för medhjälp ti
Annika Östberg

Det var ju fan på tiden. Läs hennes bok: Sorgfågel. Därmed lär ni också förstå att hon fått sitta 28 år och ruttna bort i ett fängelse - helt i onödan. Och helt utan skuld. Enligt mig iallafall.


Våren är här!


Heeej på er!

Åh, vilket underbart väder vi har haft den senaste veckan. Det är ju ungefär som sommar. Man bara längtar efter att få sätta sig på Krögers, ta en öl och kedjeröka. Men snart så, snart jävlar. Kanske redan i eftermiddag. Ja, möjligen.

Vad har annars hänt den senaste tiden, kanske ni undrar? Njae. Det tycker jag att ni ska skita i faktiskt. Nejdå, så illa är det icke. Men det har däremot inte hänt så mycket, eller jo. Men inte i mitt liv. I andras liv.. och det är så jävla roligt!

Senare i eftermiddag ska jag och förhoppningsvis många många Autumn Falls-fans, till Teatervallen och heja på bandet! Det är Rockkarusellen vi snackar om här va´. Och dom ska ju vinna. Så äre.

Nej, det var nog mest ett livstecken, tanken med detta inlägg. Nu har jag inte tid och sitta här och trycka mer. Jag har liiiiiiite annat att fixa med.

Men ha en trevlig afton mina vänner, vissa av er träffar jag ju senare och då.... ja, då tar vi en sup såklart.

Puss & Hej.


RSS 2.0