Kalmarnyhet, v. 44

Elev slogs medvetslös med bandyklubba

Kalmar i dag 13:43 | Uppdaterad i dag 16:18

En elev i årskurs fyra blev nedslagen med en bandyklubba och svimmade av på en rast.

Ja, alltså. Vad är problemet här? Slå ner någon så att han/hon svimmar. Eh? Är det sådana intressen barn har nuförtiden. Herregud. På min tid lekte alla med alla, typ tjuv och polis eller hoppa hage. Det var grejer det. Det värsta som kunde hända då var att man snubblade när man blev jagad i tjuv och polis.

Hrm. Eller så är det ju ett riktigt ADHD-barn som fått ett ordentligt spel här. Usch då. Inte roligt alltså. Kan även vara en ouppfostrad jävla snorunge, med föräldrar som tillåter allt möjligt där hemma. Typ; "Jaja, det gör inget att du slog ner din bästa vän, han var säkert värd det."

Trött blir man iallafall. Och lite rädd. Framtiden liksom.


Bubblare:

Nu ska föräldrarna lockas tillbaka till skolan

Kalmar i dag 08:00 | Uppdaterad i går 17:32

Nu blåser förändringens vindar över glest besökta föräldramöten. Nya grepp ska locka föräldrar till ökat engagemang i skolan.

Men för i helvete. Ska skolan behöva anordna värsta jippot varenda jävla gång det vankas föräldrarmöte? Det är ju sorgligt! Är man intresserad av vad sina egna ungar gör i skolan så går man ju dit. Det är ju ganska enkelt. Ellerhur? Sen får föräldrarmötena vara hur tråkiga som helst. Det är fan upp till föräldrarna. Punkt.




Kommentarer
Postat av: masse

haha soffan du låter verkligen som en sån där gnällig tant :P

2008-10-30 @ 20:33:57
URL: http://matsebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0